Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین، دراین نشست قاسم نوده فراهانی با بیان اینکه مبارزه با عرضه دخانیات وکالای قاچاق عزم ملی می‌خواهد و لازم است همه مجموعه‌ها و ارگانها برای مبارزه با کالای دخانی و قاچاق همکاری داشته باشند اظهار کرد: به طور کلی شاهد هستیم که بار کالای قاچاق همراه با تریلی هزاران کیومتر مسیر را تا مرز استانی طی می‌کنند اما هیچ گونه برخورد و توقیفی صورت نمی‌گیرد و زمانی که به درب واحدصنفی میرسد تخلف محسوب می‌شود، بنابراین باید همه مجموعه ها برای ریشه کن شدن کالای قاچاق و دخانی تلاش کنند و در این راستا آموزش و فرهنگ سازی نیز نقش بسیار موثری خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فراهانی با تاکید بر اینکه تمامی واحدهای عرضه کالای دخانی بایستی پروانه کسب و QR کد داشته باشند تصریح کرد: چند سالی است که موضوع ساماندهی واحد‌های فاقد پروانه کسب مطرح و در حال پیگیری است که هنوز به نتیجه دلخواه نرسیدیم امسال عزم جدی در ساماندهی فعالیت واحدهای بدون پروانه کسب را در دستور کار داریم.

در ادامه نشست هوشیار فقیهی دبیر کل اتاق اصناف ایران اظهار کرد: مبارزه با قاچاق کالا از جمله ماموریت‌ها و اولویت‌های حائز اهمیت اتاق اصناف ایران است و در این راستا تعامل و همکاری جدی و مستمر با دیگر ارگانها و سازمان‌های مرتبط داشته‌ایم و با جدیت تمام مخالف هرگونه کالای قاچاق هستیم و اعتقاد داریم اصناف به عنوان مجموعه ای که به صورت قانونی فعالیت می‌کنند، بیمه و مالیات پرداخت می‌کنند و سهم بالغ بر ۴۰ درصد اشتغال مولد کشور را دارند به صورت محوری به دنبال مبارزه با کالای قاچاق می باشند.

دبیرکل اتاق اصناف ایران اظهار کرد: ایجاد فضای اقتصادی سالم و عاری از کالای قاچاق و شفافیت در کسب وکارها لازمه رونق اقتصادی کشور است و در این زمینه برخی مشکلات ساختاری در فضای کسب وکارها وجود دارد و اگر قرار است فعالیت گسترده و منسجم برای مبارزه با کالای قاچاق صورت بگیرد باید کل زنجیره تامین کشورهماهنگ باشند و نباید آخرین زنجیره که اصناف هستند مورد بیشترین قضاوت و برخورد قرار گیرند، در حالی که در سراسر کشور این محصولات به وفور وجود دارد که بیانگر ورود قابل توجه این کالاها از مرزهای کشور است و نیاز مبرم است حاکمیت با استفاده از رویکردهای نوین، عزم جدی در برخورد با کالای قاچاق از مبدا ورود تا آخرین زنجیره توزیع را بصورت یکپارچه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون اتاق‌های اصناف از دستگاه‌های کاشف وضابطین اجرایی مبارزه با قاچاق کالا خارج شده‌اند افزود: تمامی قوانین و مقرارت مبارزه با کالای قاچاق را در دستور کار خود می‌دانیم و حاکمیت نیز باید از تمامی ارگان‌های وابسته به مبارزه با کالای قاچاق بخواهد که عقبه زنجیره تامین و توزیع کالای قاچاق را نظارت داشته باشند چرا که بنظر می رسد با حذف مسئولیت کاشف بودن صنوف، فرایند هماهنگی در این زمینه نقص دارد و باید در چارچوب قانون در جهت حمایت از تولید داخلی و اقتصاد کشور چنین مسئولیت‌هایی را بعهده اتاق قرار دهند.

به گزارش  اتاق اصناف ایران، در این نشست ضمن تاکید بر ضرورت اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا در خصوص احیا ماده ۶۲ قانون نظام صنفی و همچنین اصلاح دستورالعمل موضوع ماده ۷ مبارزه با قاچاق محصولات دخانی مبنی بر اضافه شدن اتحادیه دکه‌داران و جراید به اتحادیه های مجاز و مرتبط محصولات دخانی مقرر گردید اتحادیه های صنفی بر اساس مصوبات سیزدهمین جلسه ستاد مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی محصولات دخانی وزارت صمت با توجه به موافقت مهلت یک ساله از سوی وزارت بهداشت به واحدهای صنفی دکه‌داران و جراید هرچه سریع تر نسبت به استعلام از وزارت بهداشت، صدور پروانه کسب و ساماندهی فعالیت واحدهای فاقد پروانه کسب اقدام نمایند.

لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر دخانیات اخبار صنعت، معدن و تجارت اخبار مرتبط ارایه خدمات پس از فروش به لوازم خانگی اجباری می شود ۱۴۰۱/۵/۸ ترانزیت خارجی از ۵ میلیون تن عبور کرد ۱۴۰۱/۵/۸ مشاور رییس جمهور و رییس موسسه عالی آموزش و مدیریت درگذشت ۱۴۰۱/۵/۷ صادرات غیرنقتی در ۴ ماهه به ۱۷ میلیارد دلار رسید ۱۴۰۱/۵/۶ سند جامع همکاری اقتصادی ایران بلاروس تنظیم می شود ۱۴۰۱/۵/۶ برای افزایش تولید ۷۰۰ تنی نیاز به ۲۵ هزار دستگاه معدنی داریم ۱۴۰۱/۵/۶ آخرین ویدیو ها فرو ریختن بنایی تاریخی در تفت پس از سیل + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۸ ۱۲:۳۵ دلیل مرگ زودهنگام مردان نسبت به زنان + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۸ ۱۲:۲۷ واکنش غیر منتظره حامد آهنگی بعد از دیدن یک هدیه عجیب! + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۸ ۱۲:۲۴ فریاد نگهبان ملکه انگلیس بر سر یک زن + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۸ ۱۱:۵۵ احساساتی شدن همایون شجریان پس از پایان کنسرت هایش + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۸ ۱۱:۳۶ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۲:۴۶ واحدهای عرضه کالای دخانی مکلف به داشتن پروانه کسب و QR کد شدند ۱۲:۴۳ صلوات خاصه امام حسین (ع) + دانلود فایل صوتی ۱۲:۳۴ سایه روشن‌ های یک رکود؛ تورم پایین و انرژی های سبز ۱۲:۲۷ دلیل مرگ زودهنگام مردان نسبت به زنان + فیلم ۱۲:۲۲ واکنش علی کریمی به سیل های اخیر + عکس ۱۲:۱۷ فال شخصیت شناسی با حروف اول اسم ۱۲:۰۷ این ۲۸ برنامه را فورا از گوشی خود حذف کنید + لیست ۱۲:۰۵ دانلود نوحه و مداحی برای شب اول محرم ۱۴۰۱ ۱۲:۰۱ طالبان: داعش در این جا شکست خورده و در حال محو شدن است ۱۱:۵۹ امنیت واتس‌اپ را برای هیچ دولتی پایین نمی آوریم ۱۱:۵۷ عقب نشینی اینستاگرام از تغییرات جدید ۱۱:۵۵ فریاد نگهبان ملکه انگلیس بر سر یک زن + فیلم ۱۱:۵۲ آغاز پویش «نذر آب» همزمان با شروع ماه محرم ۱۱:۵۰ ابراز همدردی رابرت مالی با خانواده های داغدار سیل در ایران ۱۱:۴۸ اجاره خانه دلاری؛ راست یا دروغ؟ ۱۱:۴۷ سیل در تجریش تکذیب شد ۱۱:۴۴ فروش فوری سایپا بدون قرعه کشی از فردا (۹ مرداد) ۱۱:۳۸ آیا عشق سابق باز می گردد؟ ۱۱:۳۶ وام ۷۰۰ میلیون تومانی نهضت ملی مسکن هنوز تصویب نشده است ۱۱:۲۶ ستاره ورزش زنان در کنار عادل فردوسی پور + عکس ۱۱:۲۵ قدردانی از بیمه سرمد در نهمین کنفرانس روابط عمومی و صنعت ۱۱:۲۵ آیت‌ الله‌ العظمی صافی: امر به معروف طوری ادا شود که اسباب تنفر دیگران از دین فراهم نشود ۱۱:۲۰ بروجردی: سوپرانقلابی ها همان تندروهایی هستند که تربیت دینی نشده اند ۱۱:۱۷ تست بینایی؛ در ۶ شماره زرافه را پیدا کنید ۱۱:۱۳ روزنامه جمهوری اسلامی: توافق دولت روحانی را امضا کنید سندش هم به نام شما باشد ۱۱:۰۷ لودرسواری نمایندگان مجلس در امام زاده داوود + فیلم ۱۱:۰۶ بورس به رنگ سبز کم رنگ / فشار عرضه شاخص را عقب می کشاند؟ ۱۱:۰۵ قیمت لیر امروز ۸ مرداد ماه ۱۴۰۱ ۱۱:۰۳ هزینه وام مسکن کاهش یافت ۱۱:۰۰ قیمت یورو امروز ۸ مرداد ۱۴۰۱ ۱۱:۰۰ قیمت جدید تلویزیون ال جی چند؟ (جدول) ۱۰:۵۹ آیت‌ الله مکارم: گرانی ها نباید شور عزاداری های محرم را تحت الشعاع قرار بدهد ۱۰:۵۶ قیمت دلار امروز ۸ مرداد ماه ۱۴۰۱ ۱۰:۵۲ بارش شدید شب گذشته در تهران + فیلم ۱۰:۳۹ کشف اژدهای ۳ سر در استرالیا + فیلم ۱۰:۳۹ تاسوعا ۱۴۰۱ چه روزی است و چند شنبه است؟ + علت نامگذاری ۱۰:۳۴ خارج کردن پتوی ۳ متری از دهان مار شکمو! + فیلم ۱۰:۳۱ بعید است تورم تا پایان سال به زیر ۴۰درصد برسد ۱۰:۱۵ توهین نژاد پرستانه مدیرعامل بایننس به مردم ایران! ۱۰:۱۵ چرا مهاجم تیم ملی پیشنهاد نجومی را رد کرد؟ + عکس ۱۰:۰۷ ارایه خدمات پس از فروش به لوازم خانگی اجباری می شود ۱۰:۰۴ آپارتمان های ۷۰ متری غرب تهران چند؟ ۱۰:۰۱ تمجید توییتر لیگ قهرمانان از گل دیدنی طارمی + فیلم ۰۹:۳۹ برای «آبله میمونی» آماده باشیم، اما نگرانی ایجاد نکنیم ۰۹:۳۵ ترانزیت خارجی از ۵ میلیون تن عبور کرد ۰۹:۳۱ صعود قیمت نفت در بازارهای جهانی ۰۹:۳۰ قیمت بیت کوین همچنان در کانال ۲۳ هزار دلاری ۰۹:۲۶ قیمت طلا باز هم بالا رفت ۰۹:۱۶ بارش های سیل آسا در ۲۲ استان ۰۹:۰۱ نشست تعاملی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با مسئولین شهرستان چادگان اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دخانیات اخبار صنعت معدن و تجارت مبارزه با کالای قاچاق اتاق اصناف ایران مبارزه با قاچاق پروانه کسب کالای دخانی ۱۴۰۱ ۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۱۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟

همزمان با گسترش فروش کالای قاچاق در سایت‌های فروشگاهی دارای درگاه پرداخت بانکی، معاون فناوری‌های نونین بانک مرکز بیان کرده که این خدمات فقط برای کسب و کار‌های مجاز این بخش اراده داده می‌شود؛ لذا این احتمال می‌رود که در سایه سوء نظارت برخی وزارتخانه قاچاقچیان کالا در پس نقاب کسب و کار اینترنتی اقدام به فروش اجناس ممنوعه خود می‌کنند.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ قاچاق پدیده‌ای مخرب در اقتصاد هر کشور است که ضمن وارد کردن خسارت‌های سنگین به بدنه تولید، دولت آن کشور را هم از دریافت حقوق گمرکی و عوارض کالای قاچاق شده به کشور محروم می‌کند.


متاسفانه در طول سال‌های اخیر حجم ورود کالای قاچاق به ایران از شدت زیادی برخوردار شده به گونه‌ای که این موضوع صدای اعتراض تولیدکنندگان کالا‌های قاچاق‌خیزی همچون لوازم خانگی و پوشاک را هم درآورده است. قاچاق یک وجه از اقتصاد زیرزمینی محسوب می‌شود؛ لذا، به واسطه این موضوع تمامی دولت‌ها سعی می‌کنند که دست اندرکاران این نوع فعالیت‌ها را از دریافت برخی خدمات پولی و بانکی محروم سازند.


عرضه کالای قاچاق در سطح بازار اشکال مختلفی دارد؛ عموماً این نوع کالا‌ها به صورت سنتی در بازار فروخته می‌شود، اما در طول سال‌های اخیر مواردی دیده شده که باند‌های قاچاق سعی کرده‌اند که کالای غیرقانونی خود را در بستر اینترنت و از طریق سایت‌های فروشگاهی برخط به فروش برسانند.


با ظهور کسب و کار‌های اینترنتی و افزایش تمایل مصرف‌کنندگان در بهره‌برداری از خدمات آنها، استفاده از درگاه‌های پرداخت اینترنتی هم رشد قابل توجهی پیدا کرد. در اواخر سال ۱۳۹۰ بانک مرکزی برای تسهیل نقل و انتقالات غیر نقدی معاملات سامانه شاپرک را راه‌اندازی کرد. اصلی‌ترین ماموریت تاسیس این سامانه، فراهم کردن فضایی امن برای انجام مبادلات غیرنقدی بوده که در سال‌های اخیر به شکل گسترده‌ای رواج پیدا کرده است.


در حال حاضر اکثر تراکنش‌های مالی پایانه فروش، کارتخوان و درگاه اینترنتی در بستر این شبکه انجام می‌شود. آخرین آمار بانک مرکزی حاکی از آن است در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ میزان ارزش مبادلات صورت گرفته در بطن این سامانه حدود ۱۰ هزار و ۹۳۳ همت بوده که در مقایسه با مدت زمان مشابه خود در سال ۱۴۰۱، رشد ۳۵ درصد را تجربه کرده است. گفتنی است؛ که ارزش تراکنش‌های مالی ثبت شده در سامانه شاپرک در سال ۱۴۰۱، عددی بالغ بر ۸ هزار و ۹۶ همت بوده است


البته باید این نکته را هم یاد آورد شد تمامی آن ۱۱ هزار همت تراکنش مالی صرفاً مختص به درگاه‌های پرداخت اینترنتی نبوده و پایانه‌های فروشگاهی و کارتخوان‌ها هم از این عدد سهم قابل توجهی دارند، اما از آنجایی که بعد از شیوع گسترده ویروس کرونا خرید غیر حضوری کالا و یا خدمات از رونق زیادی برخوردار شد، می‌توان این انتظار را داشت که عدد مربوط به درگاه‌های اینترنتی هم رقم قابل ملاحظه‌ای باشد.


بر اساس آخرین گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت، میزان ارزش اسمی معاملات رسمی تجارت الکترونیک در سال ۱۴۰۱ عددی بالغ بر یک هزار و ۸۳۳ هزار میلیارد تومان بوده است؛ لذا، به واسطه این موضوع می‌توان این تحلیل را داشت که این عدد در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ حداقل به دو هزار ۵۰۰ همت رسیده باشد.


یکه‌تازی قاچاقچیان کالا در عرصه تجارت الکترونیک


آن طور که از آمار‌های پیداست در طول سال‌های اخیر میزان ارزش تجارت الکترونیک از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است. همزمان با این رشد، عرضه کنندگان کالا قاچاق هم با توجه به این نکته سعی بر آن داشتند که از این ظرفیت برای فروش کالا‌های ممنوعه خود استفاده کنند.


چند ماه قبل «امین کلاهدوزان» رئیس مرکز تجارت الکترونیک وزارت صمت در گفتگو با بازارنیوز میزان ارزش معاملات رسمی این حوزه را یک هزار ۸۳۳ هزار میلیارد تومان و همچنین مقدار ارزش معاملات صورت گرفته در بازار غیررسمی را با استناد به گزارش شورایعالی فضای مجازی، ۵۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد.


به نظر می‌رسد که بخشی این ۵۰ هزار میلیارد تومان مختص به کسب و کار‌هایی است که اینماد ندارند و یا اینکه به دنبال فرار از پرداخت مالیات هستند، اما مطمئناً بخش اعظمی از آن عدد مربوط به تراکنش‌های مالی باشد که از محل عرضه کالا‌های قاچاق محقق شده است.


فروش کالای قاچاق صرفاً از طریق شبکه‌های اجتماعی و یا با استفاده از کارت به کارت صورت نمی‌گیرد، بلکه بخش قابل توجهی از این مبادلات از طریق سایت‌های فروشگاهی صورت می‌گیرد که از درگاه پرداخت امن برخوردار هستند!


قطع فوری درگاه‌های پرداخت سایت‌های عرضه کننده کالای قاچاق


«مهران محرمیان» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون علت برخورداری برخی از سایت‌های فروشگاهی عرضه کالای قاچاق از درگاه پرداخت بانکی اظهار کرد: ارائه خدمات پرداخت به سایت‌های عرضه کنندگان این نوع کالا‌ها تخلف بوده و امکان انجام آن وجود ندارد. درگاه‌های پرداخت صرفاً برای کسب و کار‌ها در نظر گرفته می‌شود.


معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تصریح کرد: در حال حاضر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همچنین سازمان تعزیرات حکومتی حساسیت بالایی نسبت به این موضوع دارند. به محض شناسایی این نوع کسب و کار‌ها اطلاعات مربوط به آن‌ها برای بانک مرکزی ارسال شده و سپس درگاه‌های پرداخت آن‌ها به سرعت قطع می‌شود.


آنطور که معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت درگاه‌های پرداخت بانکی فقط به کسب و کار‌ها تعلق می‌گیرد؛ یعنی این خدمات فقط به افرادی ارائه داده می‌شود که از سوی وزارتخانه‌های اقتصاد و صمت روند مجوز دهی و معرفی آن‌ها به عنوان صاحبان کسب و کار به بانک مرکزی انجام می‌شود.


در حال حاضر بسیاری از سایت‌های اینترنتی تبدیل به جولانگاهی برای عرضه کالای قاچاق شده است؛ متاسفانه فروشندگان این قبیل محصولات در پس نقاب صاحب کسب و کار اینترنتی مشغول عرضه اجناس ممنوعه خود هستند. حال باید دید که برای جلوگیری از این موضوع وزارتخانه‌های صمت و اقتصاد و همینطور بانک مرکزی چه اقداماتی را اتخاذ خواهند کرد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: کالای قاچاق ، سایت اینترنتی ، بانک مرکزی ، کسب و کار اینترنتی ، وزارت صمت ، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9y

دیگر خبرها

  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • خودداری شهروندان ازخریدتخم‌مرغ‌های نگهداری شده در یخچال واحد‌های عرضه
  • کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در قم/ ۸ قاچاق‌بر دستگیر شدند
  • کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در قم
  • شناسایی ۲ انبار کالای قاچاق در غرب تهران
  • کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق طی ۴۸ ساعت گذشته در قم
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟